Inzicht

Inzicht

Met behulp van ons Smart City Dashboard worden diverse databronnen inzichtelijk gemaakt voor beleidsmakers, burgers en andere geïnteresseerden.
Ook kan dit dashboard worden ingezet om voortgang op beleidsdoelen te monitoren en zicht te krijgen op wat er speelt onder burgers op bepaalde thema’s. Het geeft immers inzicht in bezoekersaantallen, stromingen in een bepaald gebied. En vergroot het efficiëntie waar het gaat om beheer van diverse faciliteiten. U kunt al snel besparen op stroomgebruik en het onderhoud van openbare verlichting. Kortom: het maakt het gebied schoner, het verhoogt de veiligheid, het bespaart geld en het geeft duidelijkheid in resultaat van investeringen en activiteiten in het stadscentrum. De open structuur zorgt dat iedereen aansluiting kan krijgen op één centraal dashboard. Wel zo gemakkelijk!

Het dashboard wordt volledig op maat modulair samengesteld en toegepast op zowel bestaande als nog te installeren elementen in de toekomst. Wij kunnen zowel in eigen beheer als in combinatie met partners uw stad voorzien van diverse IoT toepassingen en werken graag samen met initiatieven van derde partijen.